TV-sztárok

Radics Gigi lemondana az érettségiről

Nehéz évnek néz elébe Radics Gigi, rengeteg a munkája, és májusban az érettségi is vár rá. De mint kiderült, van olyan dolog, amiért cserébe egy időre még lemondana a vizsgáról.

Radics Gigi még 2013-ban lett magántanuló a karrierje miatt. Keményen készül az idén esedékes érettségi vizsgára, de eléggé összetorlódtak a dolgok, hiszen szeretne kijutni A Dal döntőjébe is. “Nyilván azért is indultam versenyen, hogy bejussak a nemzetközi döntőbe, és tisztában vagyok azzal, hogy ha ez a csoda megtörténne, az áldozatokkal is járna. Sajnos nagyjából egy időre esnek a vizsgák és a döntő, így nehéz időszaknak nézek elébe.Egyelőre azonban párhuzamosan zajlik a felkészülésem a májusi érettségire és a nemzetközi döntőre is, aztán majd a sors eldönti, hogy végül melyik marad ki idén az életemből” – fogalmazott Radics Gigi. 

“Idén nem szabtam magamnak határidőket, inkább csak célokat tűztem ki. Ilyen elhatározás például az is, hogy mindennap megpróbálok a zenével foglalkozni, dalokat írni, és remélem, hogy nyárra talán összeáll egy új lemez, de nem sürgetem magam. Addig egyébként is nagyon sok munka vár rám, hiszen az érettségi előtt még egy osztályozó vizsgát is kell tennem, amiben kétévnyi tananyagból kell felelnem, majd az Eurovízió, és persze ha úgy alakul, akkor az érettségi. De remélem, kijuthatok a döntőbe, és Végtelen hajó című dalommal képviselhetem Magyarországot!” –  mondta a Blikknek az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top