nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Az orvosa nem engedte a lányához Zalatnay Cinit

Az orvosa nem engedte a lányához Zalatnay Cinit

Zalatnay Sarolta már koncertezik, de még nem teljesen heverte ki a balesetet, ami még az ősszel érte. Emiatt az orvosa megtiltotta, hogy repülőgépre szálljon.
NLCafé
f Ajánlom

Zalatnay Cini balesete sajnos még érezteti a hatását. Az énekesnőnek az őszi esése miatt még vannak fájdalmai, emiatt az orvosa nem engedte, hogy repülőgépre szálljon, pedig nagyon szerette volna meglátogatni a lányát Londonban. 

“Sajnos a hátfájdalmaim miatt az orvos nem engedte, hogy repülőre szálljak, de szerencsére a hónap végén Niki haza tud jönni, így végre lesz pár napunk kettesben” – árulta el a Blikknek Zalatnay Sarolta, aki október vége óta nem találkozott személyesen egyetlen lányával, csak interneten és telefonon tudtak beszélni.

Az orvosa nem engedte a lányához Zalatnay Cinit

Zalatnay Cini még nem utazhat, és nem is cipekedhet, énekelni viszont már énekel. “Orvosi utasításra nem emelhetek, nem hajolhatok, nem cipekedhetek, de énekelni tudok, a levegővétellel sincs semmi baj” – mondta az énekesnő, aki már fellépéseket is vállal, és a 70. születésnapja alkalmából különleges turnéra készül. 

 

Megosztás Facebookon