TV-sztárok

Hajdú Péter békésen szeretne megállapodni Sarka Katával

Hajdú Péternek és Sarka Katának az élete ezer szálon fonódik össze. A gyerekek mellett, akik egy életre összekötik őket, ott vannak még a közös üzleti érdekeltségek is...

Hajdú Péter tavasszal eladta milliárdos forgalmat lebonyolító cégének, a Frizbi Entertainment Kft-nek a felét, majd  decemberben az egészet. Tagadja, hogy a válás miatt menekítette volna a vagyonát.

 “Ez egy rosszindulatú feltételezés, csak üzleti megfontolásból döntöttem az eladás mellett. Jelenleg is több közös cégünk van Katával, és a Frizbi Entertainment eladása az ő tulajdonrészét a Magyarország Szépe Kft-ben nem befolyásolja. A magyarországi munkáimat a jövőben a Frizbi Műsorgyártó Kft-vel folytatom, és ez a cég lett az 51 százalékos tulajdonos Kata cégében is. Még az eladás előtt váltottunk, nem akartam olyan helyzetbe hozni Katát, hogy a jövőben egy londoni érdekeltségű céggel kelljen egyeztetnie az üzleti ügyeiről” – nyilatkozott a producer a Borsnak. Mint Hajdú Péter elmondta, több közös cégük is van Sarka Katával, ezekről, vagyis a vagyonmegosztásról szeretne vele békésen megállapodni. “Ha nem sikerül, a bíróság dönt majd” – fogalmazott.

Hajdú Péter békésen szeretne megállapodni Sarka Katával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top