TV-sztárok

Gesztesi Károly új életet kezd: vége a hazugságnak

Az elmúlt hetekben nagyon feszült volt Gesztesi Károly, de most már őszintén tudott nevetni. Ahogy mondta, lezárult egy korszak az életében, és tanult a hibáiból.

“Azért tűnök jobb kedvűnek, mert rettenetes nyomás volt rajtam, és hogy kimondták az ítéletet, itt most vége lett egy korszaknak. Most már csak előre nézek” – magyarázta Gesztesi Károly, akit ittas vezetésért elítélt a bíróság.

Gesztesi Károly új életet kezd: Vége lett egy korszaknak

Ahogy a színész fogalmazott, az a két hónap, ameddig az ítélet megszületett, borzasztó volt neki, rengeteg álmatlan éjszakája volt, állandó lelkiismeret-furdalás gyötörte. Szeretné mindezt maga mögött hagyni, és új életet kezd. Ennek a része az is, hogy Gesztesi megfogadta, nem iszik, és erre a Mokkában Pachmann Péter is rákérdezett: hogy is áll most ezzel a sztár?

Gesztesi Károly új életet kezd: Vége lett egy korszaknak

“Augusztus eleje óta készülök egy nagy filmre, amiben én leszek a főszereplő, és rengeteg kaszkadőrjelenettel, bunyóval jár, ezért minden nap 3-4 órát kell edzenem. Most mosakodhatnék, de augusztus óta nem ittam, azt az egy estét kivéve és november 6 óta szintén nem ittam. Hazudni lehetne bármit, de szerintem felesleges.”

Gesztesi Károly új életet kezd: Vége lett egy korszaknak

Gesztesi hozzátette, annyira idősnek tartja magát, hogy nem bír és nem is akar hazugságban élni, bár nem volt mindig ilyen. “Azóta jól alszom, napi 8 órákat” – tette hozzá Gesztesi Károly

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top