TV-sztárok

Dobó Kata és Zsidró Tamás közös fotóját szapulják

Zsidró Tamás örömmel mesélte nemrégiben, hogy Dobó Katával mennyi ideig sikerült a nyilvánosság előtt titokban tartani a kapcsolatukat. A mostani megjegyzéseket olvasva érthető is, ha a lehető legtovább maguknak akarták a boldogságukat.

Egy igazán helyes, szerelmes képet tett ki Zsidró Tamás a közösségi oldalára, amelyben egy kis kódolt üzenetet is elrejtett: 143 – vagyis szeretlek. 

#love #dobokata#zsidro #143❤

Tamás Zsidró (@tamas_zsidro) által közzétett fénykép,

Dobó Katával ez a második közös képük, ami megjelent, és úgy tűnik, jogos volt a színésznő félelme, amikor felkészítette a párját a megjegyzésekre. “Nekem korábban semmi bajom nem volt a nyilvánossággal, most van egy csomó negatív ügy, ami rosszul érint. Nem is az érdekel, mi megy ki, hanem a Kata felé ez milyen. Például, valakinek mondok valamit, nem egy újságírónak, és megpróbálom Katát védeni, és ehelyett az jön be, hogy kiforgatják a szavaimat” – mondta a sztárfodrász.

De nem is kell egymásról beszélniük, elég volt például ez a közös fotó, ami megjelent különböző közösségi felületeken, ahol ilyen megjegyzéseket kaptak: 

Dobó Kata és Zsidró Tamás közös fotóját szapulják

 De vannak durvábbak is. Egészen érthetetlen, hogy mire jó ennyi rosszindulat. 

Dobó Kata és Zsidró Tamás közös fotóját szapulják

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top