TV-sztárok

Petics Kristóf őrjöngve gratulált Opitz Barbinak az X-faktoros győzelemhez

Az idei X-faktor-széria botrányhőse, Petics Kristóf még az élő adásokig se jutott el: egy verekedés miatt kizárták a versenyből.

Ahogy arról tegnap este mi is beszámoltunk, véget ért a 2016-os X-faktor, amit a versenyben maradt három énekes közül Opitz Barbi nyert meg. Mata Ricsi a második, míg Gorbunov Dmitrij a harmadik helyen végzett.

A 17 éves sonkádi lány, aki az orvosi egyetemen szeretne majd továbbtanulni, párbaj nélkül menetelt a döntőig, majd Mata Ricsivel együtt bekerült a top 2-be is. A döntőben először az első válogatáson énekelt dalát adta elő, majd mentorával, Tóth Gabival lépett színpadra, győztesként pedig elénekelhette a Győztes dalt is.

 A lány győzelmének nemcsak családja, barátai és rajongói örültek, de egykori versenytársa, az X-faktorból verekedés miatt kizárt Petics Kristóf is. A botrányhős fiú alkoholmámorban, egy házibuliból jelentkezve, egy meglehetősen botrányos élő bejelentkezés során tudatta a nagyvilággal, mennyire örül, hogy Barbi, és nem a helyére választott Mata Ricsi nyerte az énekversenyt.

Ha érdekel, ide kattintva megnézheted az egész videót.

Olvass még többet az X-faktorról az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top