TV-sztárok

Hallgasd meg az X-Faktor-győztes Opitz Barbi döntőben elhangzott dalait!

Összegyűjtöttük a 2016-os X-Faktor győztesének, Opitz Barbinak a döntőben előadott produkcióit. Hallgasd meg a győztes dalokat!

Szombat este véget ért az 2016-os X-Faktor fináléja, a tehetségkutatót Opitz Barbi nyerte. A sonkádi lány párbaj nélkül menetelt végig a tehetségkutatóban, a nézői szavazatok alapján Mata Ricsivel együtt bejutott a TOP2-be, majd a végső győzelmet is megszerezte; övé lett a 27 millió forintnyi nyereményt. Gorbunov Dmitrij a harmadik, Mata Ricsi a második helyen végzett. 

A 17 éves Opitz Barbi kitűnő tanuló a gimnáziumban, és az orvosi egyetemen szeretne továbbtanulni. Énekelni eddig leginkább az iskolai rendezvényeken énekelt

Hallgasd meg Opitz Barbi döntőben elhangzott dalait!

Opitz Barbi elsőként az első válogatáson előadott dalát énekelte el. Ezzel a dallal mutatta meg először tehetségét, a döntőben pedig azt, hogy milyen sokat fejlődött az elmúlt hónapokban:

Opitz Barbi a második körben a mentorával, Tóth Gabival lépett a színpadra és a mentor slágerét énekelték el közösen:

Miután kiderült, hogy Barbi lett 2016-ban az X-Faktor győztese, újra mikrofont ragadott, és most már tényleg győztesként elénekelte a Győztes dalt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top