TV-sztárok

Miss World: Puerto Ricó-i a világ legszebb lánya

Gelencsér Tímea nagy reményekkel vághatott neki a Miss World vasárnapi döntőjének, a szépségverseny alversenyein ugyanis sorra remekül szerepelt. Végül a legjobb 20-ban végzett.

Gelencsér Tímea szombaton kissé csalódottan osztotta meg rajongóival a Miss World világverseny Talent, azaz tehetségkutató fordulójának eredményét. A magyar szépségkirálynő ebben a versenyszámban tarolt, a közönség szavazatainak értelmében a harmadik helyet szerezte meg akrobatikus show-tánc elemekre alapozó gyakorlatával. Az első helyen Miss Mongólia végzett.

Tímeának azonban így sem lehetett oka panaszra: a világversenyt megelőző alversenyeken rendre kiemelkedően szerepelt. A sportversenyen csapatában a legjobb 8 közé került, jótékonysági kisfilmjét beválasztották a legjobb 25-be és helyett kapott néhány kiválasztott lány között, akik elmehettek az MGM megnyitójára, ahol a ma esti versenyt tartják.

A magyar lány a megmérettetés napjának reggelén is posztolt Facebook-oldalán. Azt írta: “csodák márpedig igenis léteznek. […] Nem tudom, hogyan fog alakulni a verseny, hiszen ez kiszámíthatatlan. Az biztos, hogy én mindent megtettem, és büszkén, emelt fővel fogom Magyarországot képviselni.”

 A Miss World szépségversenye vasárnap este 9-kor vette kezdetét, amit a magyar rajongók egy netes alkalmazás segítségével követhettek nyomon. Tímea jól vette az első akadályt és 19 másik vetélytársával együtt bejutott a legjobb 20 lány közé. Magyarország mellett a legjobb 20-ban ott volt Indonézia, Mongólia, a Fülöp-szigetek, az Egyesült Államok, Belgium és Franciaország szépségkirálynője is. 

Innen azonban sajnos már nem jutott tovább: az elődöntőbe Belgium, Brazília, Kína, Dominikai Köztársaság, Indonézia, Kenya, Puerto Rico, Fülöp-szigetek és az Egyesült Államok képviselői jutottak. A közönség Mongólia szépségkirálynőjének szavazta meg a továbbjutást. 

Közülük a harmadik Indonézia, a második a Dominikai Köztársaság lett. A világ legszebb lánya a Puerto Ricó-i Stephanie Del Valle. 

 

Olvass még többet Gelencsér Tímeáról az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top