TV-sztárok

Dobó Kata tabu volt Zsidró Tamásnak

Először nyilatkozott Zsidró Tamás a Dobó Katához fűződő kapcsolatáról. A sztárfodrász elárulta, eleinte miért nem tetszett neki a színésznő, illetve hol randizgattak, hogy ne figyeljen fel rájuk a média.

Dúl a szerelem Dobó Kata és Zsidró Tamás között, korábban viszont tabu volt számára a színésznő, mivel a sztárfodrász egyik barátjával járt – írja a Bors.

Egy na­gyon kedves barátommal járt, és nekem a barátom barátnői, ugyanúgy, mint a vendégeim, nagy tabuk. Kata egy szép nő, és természetes, hogy minden férfinak tetszik, de nekem régen nem tetszett ezért” – árulta el a 25 kilót fogyó Zsidró Tamás, aki már a kapcsolatuk legelején bemutatta a combot villantó Dodó Katát a fiainak. Elmondása szerint szinte természetes volt, hogy végül egymás mellett kötöttek ki. Azt is bevallotta, hogy eleinte csak olyan helyen randiztak (mint például kiállítások, hajókirándulás), ahol nem tartottak attól, hogy esetleg egy új­ság­író is láthatja őket.

 

#143❤ #zsidrotomi #dobokata #Love is in the air❤️

Tamás Zsidró (@tamas_zsidro) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top