TV-sztárok

Szulák Andrea látványos fogyása óta fantasztikusan néz ki

Az, hogy milyen remek formában van Szulák Andrea az elmúlt hónapokban a legfrissebb képein látszik. Csak úgy ragyog a színésznő, aki szerint egy titka van mindennek.

Az elmúlt év nehéz volt Szulák Andreának, amikor szétváltak a gyereke apjával. Határozott nőként a kislánya, Rozina érdekében erősen tartotta magát a színésznő, és nemcsak lelkileg változott meg, hanem külsőleg is. 

“Azt nem tudom megmondani, hogy hány kilót fogytam, mert nem állok mérlegre, de az biztos, hogy két ruhamérettel kisebbet hordok. Este hat után egy falatot sem eszem. Reggel összeturmixolok gyümölcsöket, zöldségeket, például áfonyát, búzafűlevet pici mandulatejjel. Ezzel simán kibírom délutánig. Egyébként mindent eszem, ha megkívánom, még marhapörköltet is. Azért előfordul, hogy nagyon megéhezem, olyankor viszont csak levest eszem”  mondta korábban, és a legfrissebb képek láttán nem győztünk ámulni. A Kölcsönlakás című darab premierjén Szulák Andrea látványos fogyása szembetűnő volt, remek ruhát választott az alkalomra, és mindenki szerint egyszerűen csak úgy ragyogott.

A színdarabban Miss Cook szerepét osztották Szulák Andreára, az előadáson viselt ruhák azonban nem mutatnak ennyit a színésznő alakjából, mint a lentebb látható teljes alakos kép.

Bár saját állítása szerint rengeteget dolgozik, most találta meg a harmóniát az életében, hogy a lányára, magára is jut ideje a munka mellett, és szerinte ez látszik meg rajta.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top