TV-sztárok

Több bunyója is lehetett Kállay-Saunders Andrásnak – állítja a tanú

Kállay-Saunders András súlyos testi sértés ügyében indult eljárás jövő tavaszig tart, ítélet akkor várható. Szerdán újabb tanúkat hallgattak meg. Az egyik szemtanú, egy biztonsági őr meglepő dolgokat állít az énekesről.

Kállay-Saunders András ügyében folyó bírósági tárgyalás szerdán a tanúk meghallgatásával folytatódott. A szemtanú szerint már legalább három verekedésben vett részt az új frizurával sokkoló énekes, ami miatt őt és barátait több fesztiválról is kitiltották.

Én nem tudom, mit fogyasztottak aznap a srácok, de ezeket a hetvenkilós fiúkat nem tudtuk lefogni hárman a kollégáimmal. (…) Én magam, a saját szememmel voltam tanúja és intézkedtem Kállayék verekedéseinél csak az elmúlt egy évben, amikről nem írtak az újságok. Ki is vannak tiltva rengeteg helyről” – árulta el a Borsnak Kállay-Saunders András verekedésének egyik szemtanúja, egy biztonsági őr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top