TV-sztárok

Tarolt Gelencsér Tímea produkciója a Miss World versenyen

Különleges tehetségének köszönhetően az egész világ felfigyelt a magyar szépségre, Gelencsér Tímeára, így egyre nagyobb az esélye, hogy jó eredményt érjen el a Miss World szépségversenyen, Washingtonban.

A Miss World szépségverseny zsűritagjait is levette a lábáról a magyar induló, Gelencsér Tímea. A lány korábban versenyszerűen űzte az akrobatikus táncot, azonban egy sérülés miatt vissza kellett vonulnia.

Úgy érezte, ha nem tud a legjobbak között lenni a baleset után, akkor nem is akarja folytatni. Ennek ellenére most mégis hasznosítani tudta különleges tehetségét, ugyanis a Miss World talent show-jában egy fergeteges táncprodukciót mutatott be.

A top 10-be került, és ott újra megismételhette a produkcióját, ami nagy kihívás volt számára, ugyanis meg is fázott a verseny előtt. Ennek ellenére mindenki lehidalt a produkciójától.

Gelencsér Tímea egyébként gyakran megosztja élményeit a washingtoni felkészülésről, bár néha adódnak apróbb problémák. Legutóbb például az angol oldalán jelentkezett be egy élő videó erejéig, és negyven percig magyarul beszélt, amiből a követők nem sokat értettek. Később azonban kiköszörülte a csorbát, és sikerült megoldania a feladatot: a magyar oldalán jelentkezett be magyar nyelven.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top