TV-sztárok

Sarka Katának nagyon visszaszólt Pintér Tibor új barátnője

Sarka Kata a Mokkában látta az interjút, amiben Pintér Tibor bemutatta az új kedvesét, ebben a videóban furcsállt valamit Kata, amit nem hagyott szó nélkül Ács Beatrix, Pintér Tibor új barátnője.

Ezt írta ki Sarka Kata a Facebook-oldalára: azt találta furcsának, hogy Pintér Tibor új kedvese az exéről beszélt az interjúban, ezt tette szóvá, olvassátok el!

 Ács Beatrix egyáltalán nem hagyta szó nélkül Kata szavait, és nyílt levelet írt a hivatalos Facebook oldalán. “Rosszul esik, hogy ismeretlenül elkönyveltél engem, de remélem a pedáns mivoltod és az intelligenciád, amivel rendelkezel, ad esélyt arra, hogy ezt újra gondold, ha megismersz engem. Te egy okos, magasan kvalifikált, csodaszép nő, de főleg anya vagy. Hiszem, hogy csak azért nyilatkoztál így rólam, mert a sztereotípiák miatt egy bizonyos csoportba helyeztél” – írta Katának Beatrix, a levél többi részét itt olvashatod:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top