TV-sztárok

Nem találnád ki, hogy mi a közös VV Somában és Donald Trumpban

Van valami igazán bizarr közös tulajdonság VV Somában és az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökében, Donald Trumpban. Ahhoz, hogy megtudd, miről beszélünk, meg kell nézned két fotót.

Mielőtt bárki azzal vádolna minket, hogy “mert jól manipulálták a fotókat”, közöljük, hogy nem. Ez a két ember tényleg így néz ki.

NARANCSSÁRGÁK

VV Soma narancssárga bőre annak köszönhető, hogy napjában legalább háromszor felkeni az arcára az önbarnítót. Igazából (és ez nem vicc) az ágyneműtartójában rejtegeti, hogy a villában élő lányok ne nyúlják le tőle a bronzos sárgás kencét. Donald Trump szintén az barnítóspray-k szerelmese lehet, erre utal az arcán látható tipikusan narancssárga szín, miközben a szemkörnyékén fehér a bőre.

Nem találnád ki, hogy mi a közös VV Somában és Donald Trumpban

Külön felhívnánk a figyelmet VV Soma csibesárga hajára is, amit az okozott, hogy meghempergett a szőkítőporban. De a hírek szerint Donald Trump nem túl szép haját is egyik hozzátartozója készíti.

 Nem találnád ki, hogy mi a közös VV Somában és Donald Trumpban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top