TV-sztárok

Korda György és Balázs Klári újraszervezte az életét

Korda György és Balázs Klári nem hagyja, hogy elszürküljön a kapcsolatuk, ezért újraszervezték az életüket – írja a Bors.

Harminchat éve mondta ki egymásnak az igent Korda György és Balázs Klári, de közel sem fáradt el a kapcsolatuk – írja a Bors. “Szeretnék egy tévhitet eloszlatni: hogy negyvenen, ötvenen, hatvanon túl nincs élet. Igenis van élet, van szerelem, van szeretet. És más is” – mondta Balázs Klári, aki azt is elárulta, hogy miért költöztek vissza a fővárosba.

Az igazi ok az volt, hogy azt gondoltuk, hogy ahogy telnek az évek, egyre kevesebbet fogunk dolgozni, de ez nem így történt. Mindennap fölkelés, reggelizés, megnéztem, jönnek-e a hattyúk, és már készültem, mert menni kellett a városba. Száztíz kilométer oda-vissza mindennap, volt, hogy napi kétszer megfordultam Budapest és Velence között. A fél életemet kocsiban töltöttem. A hét év alatt egyszer sem voltam a Velencei-tóban. Víziszonyom van” – mondta Balázs Klári.

Korda György és Balázs Klári újraszervezte az életét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top