TV-sztárok

Vujity Tvrtko: nyalogatták a gyerekeimet

Vujity Tvrtko két nagyobbik fiával Haitire utazott, hogy az ottani árvaház lakóinak segítsen. Hetek óta adományokat gyűjt, a ruhák, élelmiszer és víztisztító mellett készpénzt is vitt a rászorulóknak.

Vujity Tvrtko nagyon büszke fiaira, ugyanis amikor a srácok meglátták, milyen körülmények közt élnek kint az emberek, a saját ruhájukat is otthagyták nekik. A fiúk szívesen játszottak az ottani gyerekekkel, fociztak, kosaraztak, viszont rossz volt látniuk, hogy így élnek távoli ismerőseik. Elvitték őket sárpogácsa-pékségbe, ami elmondásuk szerint borzalmas volt.

“Benjamin és Barnabás ifjúsági segítőként az angolt tanuló gyerekekkel voltak, tanították őket, és olvastak nekik. Mivel itt nagyon ritka a fehér ember, van olyan gyerek, aki még nem is látott, folyamatosan rajtuk csüngtek. Van, aki meg is nyalogatta őket, hogy nem jön-e le róluk a fehér szín”  mesélte Tvrtko.  A riporter nemcsak ruhát és élelmiszert vitt Haitire a rászorulóknak, hanem az adománygyűjtés során összegyűlt 20 ezer 780 dollárt (6 millió forintot) is írja a Blikk

Vujity Tvrtko rászorulókon segített

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top