TV-sztárok

Rékasi Károly: az amputáció is felmerült

Rékasi Károlynak szakember segített feldolgozni a balesete utáni eseményeket, miután felmerült, hogy le kell vágni a lábát. Végül az orvosai megmentették a sérült végtagot.

Élvezte, hogy újra színpadon áll, de több zavaró körülménnyel is meg kellett küzdenie Rékasi Károlynak. A színész a Borsnak nyilatkozott állapotáról.

“Rettenetes dolog, hogy a lábamat még mindig nem tudom behajlítani, és kézzel kell arrébb tennem, vagy nehezen állok fel, ha éppen arra van szükség a darabban” – fogalmazott.

Mint mondta, egyelőre csak időszakosan sikerül legyőzni a gyulladást, ami ha jelentkezik, akkor a gyógytornát is abba kell hagynia, és a csontfejlődés is leáll. “Még mindig van hiátus a combcsontomban, ezért a lábam rövidebb lett” – magyarázta a lapnak a színész, akinek teljes combcsontja mellett egy sín fut végig, amit 13 csavar tart.

A Bors szerint az orvosokban az amputáció lehetősége is felmerült, de szerencsére el tudták kerülni. Rékasi sérülése ugyanis olyan magasan van a combján, hogy ha el kellett volna távolítani a végtagját, azt csak csípőből lehetett volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top