nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
18+: Nézd meg VV Zseraldin és Tivy búcsúszexét!

18+: Nézd meg VV Zseraldin és Tivy búcsúszexét!

Lehetetlen kiigazodni VV Zseraldin és VV Tivy kapcsolatán a Való Világ 8-ban. A fiatalok nappal utálják egymást, de éjjel mégis közös ágyba bújnak, és szexelnek.
NLCafé
f Ajánlom

Követhetetlen, hogy mi folyik VV Zseraldin és VV Tivy között, ugyanis egész nap veszekednek, ordítoznak egymással. Majd mégis egymás mellett térnek nyugovóra és éjjel szexszel búcsúznak egymástól… Így volt ez tegnapelőtt is:

VV Tivyt már kidobta a barátnője Zseraldin miatt, ám erről eddig nem szólt a fáma, hogy Zseraldinnak is van kint valakije, akit csak öt nappal a beköltözés előtt ismert meg, de gyűrűt kapott tőle, amit azóta sem vesz le az ujjáról.

“Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, talán túlságosan is, kis idő alatt. Ahogy beszél hozzám, ahogy viselkedik velem, ahogy rám néz, és ahogy rá nézek, pfu… Mindezek ellenére ez egy nem létező dolog, csak az van köztünk, hogy nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában. Nem mondhatnám azt, hogy van, de azt sem, hogy nincs” – zavarodott bele saját mondandójába pironkodva VV Zseraldin, amikor a Blikknek nyilatkozott a titokzatos férfiről még a beköltözés előtt.

18+: Nézd meg VV Zseraldin és Tivy búcsúszexét!
Megosztás Facebookon