TV-sztárok

Távozhat a TV2 vezérigazgatója, Dirk Gerkens

Több forrásból úgy értesült a Magyar Nemzet, hogy Dirk Gerkens 2017. január elsejével már nem dolgozik a TV2-nél. A csatornánál cáfolnak.

A lap információi szerint már keresik az utódját Dirk Gerkensnek, a TV2 vezérigazgatójának, mert a tévés januártól otthagyja a csatornát.

Távozhat a TV2 vezérigazgatója, Dirk Gerkens

Dirk Gerkens a kép bal szélén.

A Magyar Nemzet megemlíti, hogy Gerkens elköltöztette Magyarországról a családját, mert megfenyegették.

Dirk Gerkens esetleges távozása kapcsán megkereste a lap a televí­ziót is, a TV2-csoport sajtóosztálya azonban azt közölte: az értesülés téves, Dirk Gerkens nem távozik.

Meglepett a TV2 vezérigazgatójának távozásával kapcsolatos hír, ugyanis Dirk Gerkens teljes bizalmamat élvezi, a TV2 vezetésében nem tervezek változást, minden ezzel kapcsolatos híresztelés alaptalan. Folytatjuk a közösen megkezdett munkát, aminek az eredménye már most is látható. A nagyszabású portfóliófejlesztésnek és programinvesztíciónak köszönhetően mindössze 4 hónap alatt kábelcsatornáink piaci részesedése duplájára nőtt, meghaladja a 10 százalékot” – nyilatkozta Andy Vajna, a TV2 Csoport tulajdonosa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top