nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Sarka Kata hitelesnek érzi magát

Sarka Kata hitelesnek érzi magát

Október 16-tól minden vasárnap Sarka Kata és vendégei osztják meg életmód- és diétatippjeiket a nézőkkel a FEM 3-on.
NLCafé
f Ajánlom

Sarka Kata évek óta odafigyel a táplálkozására, a testmozgásra, és igyekszik erre nevelni két gyermekét is. A műsorvezető a második szülése után közel 30 kilótól szabadult meg, így a saját bőrén tapasztalta, milyen a rossz és a jó diéta, és hogyan lehet tartós fogyást elérni.

Vasárnap esténként az Élet-Formában azonban nem csak saját praktikáit árulja el, hanem szakértő- és sztárvendégei hasznos tippjei is a nézők segítségre lesznek az egészségesebb életmód kialakításában.

Vasárnap indul Sarka Kata tévéműsora
Fotó: FEM 3

“Hitelesnek érzem magam ebben, hiszen nagyon tudatosan élek én is és a családom is. Odafigyelünk a mozgásra, az étkezésre, emellett szívesen odafigyelek az ehhez kapcsolódó újabb ötletekre, irányzatokra” – mondta Sarka Kata, aki szerint ahhoz, hogy valaki valóban kiegyensúlyozottan tudjon élni, a teste mellett a lelkét is ugyanúgy karban kell tartania.

Az adásokban az egészséges életmód nagykövetei: Béres Alexandra, Katus Attila, Rubint Réka, Szentgyörgyi Rómeó mellett dietetikusok, szakértők is mesélnek a legújabb trendekről, segítenek eligazodni a diéták, vitaminok útvesztőjében, valamint sztárvendégek is érkeznek, hogy megosszák saját életmódváltásuk buktatóit, sikereit.

Megosztás Facebookon