nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Berki megkérte Pamela kezét, szerződés is lesz

Berki megkérte Pamela kezét, szerződés is lesz

Végre elérkezett a nagy nap, Berki Krisztián megkérte Hódi Pamela kezét, a lánykérés igazán romantikusra sikerült, de szerelem ide vagy oda, házassági szerződés azért lesz.
NLCafé
f Ajánlom

Hódi Pamela nagy vágya teljesült, Berki Krisztián végre megkérte a kezét. “Nagyon büszke vagyok rá, ahogyan a kislányunkat neveled. Te vagy a leghosszabb ideje mellettem, a leghosszabb ideje elviseled az összes dolgomat. Szeretném leélni veled az életem, szeretnék a társad lenni, szeretném, ha a társam lennél, szeretném, ha a feleségem lennél” – hangzott el a szerelmi vallomás Hódi Pamela 28. születésnapján, utána pedig a gyűrű is felkerült az ujjára.

Lehet, hogy másként tűnt, de bennem sosem volt kérdés, hogy a gyermekem anyja egyszer a leendő feleségem lesz. Igaz, éveken át izgultam, folyamatosan teszteknek és élethely­zeteknek vetettem alá magamat és Pamelát. Pontosan azért, hogy ezen a napon teljesen biztos lehessek a dolgomban – mondta el a Blikknek az újra az apaságra készülő Berki Krisztián, aki arra is kitért, hogy természetesen kötnek majd házassági szerződést

Berki megkérte Pamela kezét, szerződés is lesz
Megosztás Facebookon