TV-sztárok

Ő mentette meg a haláltól Nótár Maryt

Nótár Mary nemrég vallotta be, hogy kétszer is végezni akart magával, ezenfelül súlyos drogproblémákkal is küzdött. Az énekesnőnek nagymamája segített.

Nótár Mary drogproblémái, idegösszeomlása és két öngyilkossági kísérlet után próbál talpra állni. A legutóbbi kísérletét nagymamája akadályozta meg – írja a Blikk. “Nem vettem észre, hogy mennyi mindennel ártok önmagamnak, és összeroppantam. Nem tudtam már, hogy mit csináljak, hogy minél előbb kipusztítsam magam ebből a borzalmas világból. Hogyha én már ennyi szeretetet nem érdemlek meg senkitől, és megbecsülést, amit én adtam. Egyetlenegy embertől búcsúztam el a második kísérletemkor, attól, akinek azt köszönhetem, hogy olyan emberré váltam, amilyen vagyok. Mindig becsülettel dolgoztam, mindig szeretettel fordultam még az ellenségeim felé is, a családomat imádom. A nagymamámat felhívtam. (…) Akkor meggondoltam magam” – vallotta be Nótár Mary.

Ő mentette meg a haláltól Nótár Maryt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top