TV-sztárok

Hallatlan dolgot tett az X-Faktorból elküldött énekes

Eddig még nem fordult elő olyan az X-Faktorban, hogy valaki a távozása után önszántából visszatérjen a színpadra, annak ellenére, hogy sem a közönség, sem a zsűri nem javasolta neki, hogy újra énekeljen. Most szombaton erre is volt példa.

Varga  László azért kezdett el énekelni, mert egyszer elment egy Caramel-koncertre, és nagyon magával ragadta az énekes előadása. Ennyi elég is volt hősünknek ahhoz, hogy fehér ingben és precízen hátrazselézett hajjal az X-Faktor színpadára lépjen. Ott azonban hatalmasat bukott, amikor elmotyogta a mikrofonba Justin Bieber egyik slágerét. László szerint az a fránya stressz meg az izgalom tehetett arról, hogy nem szerepelt fényesen és a mentorok inkább hazaküldték. Végül sikerült Istenes Bencét meggyőznie arról, hogy visszatérjen a színpadra, és újra előadja Bieber dalát. A mentorok azonban most sem voltak elragadtatva. Ahhoz hasonlították a fiú második próbálkozást, mint amikor az egyik filmjében péppé verik Jean-Claude Van Damme karakterét. Tóth Gabi pedig inkább visszaküldte modellkedni az egyébként is ezzel foglalkozó srácot.

Olvass még az X-Faktor második adásáról!

Hallatlan dolgot tett az X-Faktorból elküldött énekes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top