TV-sztárok

Hónapokon keresztül drogozott Nótár Mary

Kínzó magánya és nehézségei elől a drogokhoz menekült a mindig vidámnak tűnő Nótár Mary, aki őszintén beszélt élete nehéz időszakáról...

Nótár Mary egy videóüzenetben mesélt arról, hogy daganata volt, és, többek között emiatt pszichiáter  is kezelte. “Az egész tavaly előtt novemberben kezdődött, amikor egy diszkóban véletlenül mellkason vágtak. Alig két hónap alatt az ütés helyén kifejlődött egy daganat, amelyről a műtét előtt nem tudták még az orvosok sem, hogy jó- vagy rosszindulatú-e. Be kell vallanom, hogy amikor a daganat szót meghallottam, szinte tönkrementem. Már a temetésemet láttam magam előtt. Végül meg kellett műteni, és ugyan kiderült, hogy nem volt rosszindulatú, a rettegés megmaradt” – emlékezett vissza az énekesnő. A nehéz időszak itt még nem ért véget.

 

“Nem sokkal a műtétem után szakítottam a korábbi jegyesemmel, aztán számos konfliktus alakult ki családon belül, többek között anyukámmal, a munkatársaimmal kapcsolatban is számos csalódás ért ebben az időben. teljesen összeroppantam” – mesélte a Blikknek a várandós Nótár Mary, aki azt is bevallotta, hogy a drogokhoz menekült “Három és fél, négy hónapon keresztül használtam drogokat, mert azt hittem, abból a szörnyű magányból, amit akkor éreztem, csak ezek segítségével szabadulok ki. Be kell vallanom, ma már nagyon szégyellem, amit tettem” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top