TV-sztárok

A balesete óta Fenyő Iván új életet kezdett

Fenyő íván úgy tartja, két születésnapja van, egy, amikor valóban született, és egy, amikor egy baleset megmentette az életét. Úgy érzi, ha az nem történt volna, már nem élne.

Fenyő Iván 28 évesen balesetet okozott, ami megváltoztatta az életét. Úgy érzi, ha az nem történt volna, akkor az életvitelének következtében egy-másfél éven belül meghalt volna.

“Nagyon faltam a csajokat, de nagyon durván” – vallotta be a színész, aki szerint már olyan mélyre süllyedt, hogy mindenkin átgázolt. Ráadásul nemcsak a csajozást, de a bulizást és a sportolást is ész nélkül űzte évekig, egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogy ezzel csak pusztítja önmagát. Végül az élet egy kegyetlen pofonnal térítette magához. Fenyő Iván egy éjszakai buli után alig pár órát pihenve ült autóba, amely kis híján végzetes lett számára és a másik autóban ülőre is.

Ez mentette meg Fenyő Iván életét

“Megyek többel, mint a megengedett, észre sem veszem a piros lámpát, majd jön egy ártatlan ember, akinek sérülést okozokidézte fel azt a pár percet Fenyő Iván, aki bevallotta: ott, abban a pillanatban minden megváltozott. – Felébredtem. Azon gondolkodtam, hogy mit csináltok gyerekek, aztán rájöttem, hogy én csinálom. Én okoztam ezt az egészet” – idéz a Blikk a Fem3 csatornán hétfőn adásba kerülő Joshi, a legjobb barát című műsorból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top