TV-sztárok

Vajna Timi ingyen fánkot oszt

Vajna Timi úgy döntött, hogy két hétig ingyen fánkkal árasztja el Budapest utcáit. Mit szóltok a nagy hírhez, ti kértek a fánkból, megkóstoljatok?

A piros csipkében villantó Vajna Timi jóvoltából hamarosan hatalmas fánkos autók lepik el Budapest utcáit, ingyen fánkot osztanak majd két héten keresztül. Mindez azért történik, mert nemsokára megnyílik Vajna Timi fánkozója a belvárosban.

“Hamarosan ellepjük Budapest utcáit, és az üzletünk is megnyílik! Addig fogyózzatok, mert tutira nem tudtok majd ellenállni a fánkjainknak, amiket 2 hétig ingyen adunk” – írja az Instagramon. A Facebookon pedig egy videót is megosztott az autókról:

 

Andy Vajna és Vajna Timi fánkozója egyébként az Arany János utcában lesz majd. Hogy honnan jött a fánkozó ötlete Vajna Timinek? Gyanítjuk, hogy Amerikából, hiszen ott a legnagyobb divat. Mostantól talán nálunk is felvirágzik a fánkkultusz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top