nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Forr a levegő Kelemen Anna és Cooky között

Forr a levegő Kelemen Anna és Cooky között

Kelemen Anna és Cooky közel kerültek egymáshoz az Ezek megőrültek forgatásán. Most elárulták, mi van köztük...
NLCafé
f Ajánlom

Kelemen Anna és Cooky úgy érzi, mintha ezer éve ismernék egymást, pedig csak a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának forgatásán találkoztak. Pusziszkodnak és kézen fogva sétálgatnak, mintha gyengéd szálak fűznék őket egymáshoz…

Cookyra sikerült hatnom a nőiességemmel, de nem történt csók, az csak egy kacér puszi volt. Az pedig, hogy kézen fogva sétáltunk, nos, arra nem tudok mit mondani, így alakult a helyzet. Furcsa kémia van köztünk, talán ha egyszer beszéltünk pár éve telefonon, de nem találkoztunk, mégis egyből megtaláltuk a közös hangot. Olyan rokonszenvet éreztem iránta, ami nálam ritka, hiszen elég zárkózott típus vagyok. Amúgy a páromat sem zavarta, hogy megpusziltam Coo­kyt” – mondta a Blikknek Kelemen Anna.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Annával nem ismertük egymást a műsor előtt, ám most már nyugodtan mondhatom, hogy barátok lettünk, a forgatás óta is tartjuk a kapcsolatot, találkoztunk azóta, sőt SMS-ezni is szoktunk. Tegnapelőtt ünnepeltem a születésnapomat, Anna írt pár kedves üzenetet, ez igazán jólesett. Ő egy nagyon okos, humoros, csinos nő, hiszem, hogy van barátság férfi és nő között. Nem fogadtam vakságot, megnéztem, hogy milyen szexi Anna, és valóban közel kerültünk egymáshoz a forgatás alatt”” – mondta a tévés.

Megosztás Facebookon