TV-sztárok

VV Vivien családi tragédia elől menekült a Való Világba

A meztelenkedéseiről híres VV Vivien édesanyja arról mesélt, gyakran érte őket családon belüli erőszak, ez is közrejátszhatott abban, hogy Vivien külföldre ment, majd beköltözött a Való Világba.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy VV Vivient kitagadta a családja, amiért beköltözött a Való Világba, most kiderült, az édesanyja mégiscsak támogatja őt. Az anyuka a Blikknek elárulta, nem volt könnyű az életük, a férje miatt.

“Vivien apja a játékszenvedély rabja, és emellett rendkívül agresszív. Ha nem értettünk vele egyet, szétverte az ajtót, a falat, engem. Vivient nem bántotta, de lelki terror alatt tartotta. Húsz év együttélés után távoltartási végzést kértem. A lányom nehezen élte meg a családon belüli erőszakot, emiat­t is menekült külföldre” – mesélte Andrea, aki még azt sem bánja, hogy a lánya meztelenkedik a Való Világban.

VV Vivien családi tragédia elől menekült a Való Világba

“Valahogy meg kellett születni, nem? Én szégyenlősnek ismertem meg, és kicsit meg is ijedtem, amikor megtudtam, hogy a bemutatkozó filmjében meztelenkedik, de megnyugtatott, hogy vicces lesz. Mindig is volt egy kis feltűnési viszketegsége, és ha ő attól érzi magát boldognak, hogy levetkőzik, csinálja. Természetesen féltettem, hogy ennek alapján ítélik meg, de szégyellni nem fogom, Vivient így kell elfogadni” – mondta Andrea, aki minden este ott ül a képernyő előtt, és szorít a lányának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top