nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
VV Vivien családi tragédia elől menekült a Való Világba

VV Vivien családi tragédia elől menekült a Való Világba

A meztelenkedéseiről híres VV Vivien édesanyja arról mesélt, gyakran érte őket családon belüli erőszak, ez is közrejátszhatott abban, hogy Vivien külföldre ment, majd beköltözött a Való Világba.
NLCafé
f Ajánlom

Korábban arról szóltak a hírek, hogy VV Vivient kitagadta a családja, amiért beköltözött a Való Világba, most kiderült, az édesanyja mégiscsak támogatja őt. Az anyuka a Blikknek elárulta, nem volt könnyű az életük, a férje miatt.

“Vivien apja a játékszenvedély rabja, és emellett rendkívül agresszív. Ha nem értettünk vele egyet, szétverte az ajtót, a falat, engem. Vivient nem bántotta, de lelki terror alatt tartotta. Húsz év együttélés után távoltartási végzést kértem. A lányom nehezen élte meg a családon belüli erőszakot, emiat­t is menekült külföldre” – mesélte Andrea, aki még azt sem bánja, hogy a lánya meztelenkedik a Való Világban.

VV Vivien családi tragédia elől menekült a Való Világba

“Valahogy meg kellett születni, nem? Én szégyenlősnek ismertem meg, és kicsit meg is ijedtem, amikor megtudtam, hogy a bemutatkozó filmjében meztelenkedik, de megnyugtatott, hogy vicces lesz. Mindig is volt egy kis feltűnési viszketegsége, és ha ő attól érzi magát boldognak, hogy levetkőzik, csinálja. Természetesen féltettem, hogy ennek alapján ítélik meg, de szégyellni nem fogom, Vivient így kell elfogadni” – mondta Andrea, aki minden este ott ül a képernyő előtt, és szorít a lányának.

Játssz velünk egy kényeztető holt-tengeri ajándékcsomagért!
Azok között, akik helyesen válaszolnak kérdéseinkre, egy különleges kényeztető-bőrápoló csomagot sorsolunk ki!
NYERNI AKAROK!

Megosztás Facebookon