TV-sztárok

A Nyerő Páros Szabó Zsófi kapcsolatát komoly próbatétel elé állította

Az RTL Klub legújabb műsorában a sztárpároknak nemcsak annyit kell bizonyítaniuk, hogy ki tudnak állni egy-két próbatételt, hanem azt is, hogy el tudják viselni egymást. A műsor Szabó Zsófi és párja kapcsolatát és próbára tette.

Szabó Zsófi mindenkinek felírná receptre a Nyerő Páros című műsort – írja a Bors. “Nagy volt a tét, a megfelelni akarás. Szerettem volna a versenyben jól teljesíteni Zsolti előtt is. Persze a hétköznapokban is vannak kis civódásaink, vitáink, ami szerintem egészséges. Meg kell tanulni kezelni egymást. Zsolti is versenyző típus, én is, ezért is nagyobb a nyomás, a feszültség, de ezt a játékot éppen ezért találták így ki. Receptre írnék fel egy ilyen versenyt minden párnak” – mondta Szabó Zsófi, aki végül feladta párjával a versenyt.Ha hisztizett, ha nem, ez a verseny még jobban megerősített minket abban, hogy tökéletes és harmonikus a kapcsolatunk” – mondta Zsolti, Szabó Zsófi párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top