TV-sztárok

Kicsi Óriások: Kincső macskakergetéssel erősíti Kiss Ramóna csapatát

Óvodás gyerekeknél gyakori jelenség a "nyelvújítás", így nem meglepő, hogy a Kicsi Óriások kis tehetségei, mint Kincső vagy Vivi is megörvendeztetik a tanárokat és társaikat egy-egy új kifejezéssel.

A Kicsi Óriások kistehetsége, Kincső – aki Kiss Ramóna csapatát, a Lázadókat erősíti – például egészen egyedi szinonimát talált az asztaliteniszezésre, mint mondta: “én már tudok pitypangozni, csak még gyakorolnom kell”. De egy egészen új mozgásformát is “feltalált”, elmondása szerint ugyanis a macskakergetés a kedvenc sportja.

Tóth Vera csapatának, a Vagányoknak az ovisa, Vivi pedig a randevú szavunkat újította meg, szerinte ugyanis egy fiú meg egy lány általában rendagóra megy egymással.

A Kicsi Óriások kis tehetségei egyébként szombat este többek között Istenes Bencét és Csobot Adélt sorozzák majd meg kérdéseikkel, és még egy közös extra produkcióval is színpadra állnak majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top