TV-sztárok

Szabó Zsófi és Kis Zsolt intim percei a Nyerő Párosban

A Nyerő Páros kamerái előtt Szabó Zsófi és Kis Zsolt is elengedte már magát. Ritka intim pillanatot sikerült megörökíteni a párról.

Még nem tudni, kinek kell ma hazamennie a Nyerő Párosból, de miután Szabó Zsófi és Kis Zsolt feladták a tegnapi játékot, úgy érezték, sok mindent meg kell beszélniük.

Kiülnek a hintaágyba, megbeszélik, mitől tartottak, és hol tart a kapcsolatuk. Zsófi nem akar Zsoltinak csalódást okozni, úgy akar viselkedni, ahogy a Zsoltinak az jó. Ez a játék éppen jókor jött a házasság előtt.

Ez a párbeszéd zajlott le:

  • “Sokat finomodtál, ahhoz képest, amilyen voltál, már nem vagy az a hebrencs csitri” – mondja Zsolti.
  • “Azt szeretném, hogy ne okozzak neked csalódást” – mondja Zsófi.
  • “Azért vagyok veled, mert az vagy aki, nem vagyok hülye, nem akarnám veled összekötni az életem, ha ez nem így lenne, és ez az elhatározás egyre erősebb” – mondja Zsolti.
Szabó Zsófi és Kis Zsolt intim percei a Nyerő Párosban

Korábban már kiderült, hogy Szabó Zsófi és párja milyen jól kiegészítik egymást. Miközben Kis Zsolt megtartja magának az érzelmeit, addig a színésznő kettőjük helyett is kimutatja, mit gondolnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top