nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Szexkísérletbe kezdett Rákóczi Feri és felesége

Szexkísérletbe kezdett Rákóczi Feri és felesége

Gyakran hallani bizonyos módszerekről, amikkel fel lehet dobni a házasságot, de hát ki tudja, hogy ezek valóban használnak-e. Rákóczi Feri és a felesége most kipróbálnak egyet, bevállalták a szexkísérletet.
NLCafé
f Ajánlom

Nézzük, miről is van szó pontosan. Egy angol házaspár úgy próbálta feldobni a házasságát, hogy 1 éven át mindennapos kötelező szexet írtak elő maguknak. Valóban végigcsinálták, és elmondásuk szerint nagyon jót tett a házasságuknak.

Na, ebbe a szexkísérletbe vég most bele Rákóczi Feri és a felesége. Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem teljesen maguktól, a dologban a Morning Show stábjának is benne van a keze. Ők vették rá ugyanis a műsorvezető feleségét, hogy vállalja el a kísérletet, amit már el is kezdtek. Balázséknak viszont az sem elég, hogy bombázhatják a kérdéseikkel a műsorvezetőtársukat, ők bizonyítékot akarnak.

“…ééés Feri tegnap este elkezdte a kísérletet… Mi pedig szeretnénk bizonyítékot szerezni, és megpróbáltuk rábeszélni, hogy hétfőre hozzon nekünk hangjegyzetet a l’amourról vagy képeket arról ahogy a fürdőszobában készülődik” – olvasható a Morning show Facebook-oldalán.

Megosztás Facebookon