nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Eszenyi Enikő is beül a bizottságba, szerepet vállalt a Comet gálán

Eszenyi Enikő is beül a bizottságba, szerepet vállalt a Comet gálán

Megújult formában tér vissza a Comet gála, és most már az is biztos: Eszenyi Enikőnek fontos szerep jut az új leosztásban.
NLCafé
f Ajánlom

Ahogy az már korábban kiderült, az RTL Magyarország és a Viacom szervezésében ismét lesz Comet, amely idén nem csupán egy zenei díjkiosztó esemény lesz, ugyanis a zenei elismeréseken kívül számos új kategóriában osztanak majd ki díjakat a jelöltek között.

Ezt mutatja az is, hogy Eszenyi Enikő is bekerült a Comet 2016 jelölőbizottságába, és a mai napon úgy tűnik, hogy teljes lett a lista, akikkel együtt döntenek majd.

4 Fotó megtekintése

Comet 2016 - jelölőbizottság tagjai

Eszenyi Enikő, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Vígszínház igazgatója. Élete a Vígszínház, mely igazgatása alatt a világra nyitott, a hagyományokat tisztelő, mégis 21. századi lendülettel és látásmóddal bíró művészeti csomópontként, nemzetközileg is elismert alkotóbázisként működik.
Még több +
Galler András „Indián”, nemzetközileg elismert rendező. Olyan sikeres előadók, együttesek klipjét rendezte mint például Tóth Andi, Supernem, Majka, Mystery Gang, Rúzsa Magdi, Ganxsta Zolee, Hooligans.
Még több +
Sabján Johanna, a Cosmopolitan magazin és a Cosmopolitan.hu főszerkesztője. Munkájából fakadóan folyamatosan foglalkozik a trendekkel, a divattal, a nemzetközi és hazai sztárvilág fontos szereplőivel.
Még több +
Varga Attila „ Sixx” az Index.hu újságírója, a comment:com bloggere, tévéfüggő, sorozatfanatikus. Tíz éve van az Indexnél, 2225 cikket és 19987 blogposztot írt eddig. Pedig van élete is.”
Még több +

Az X-Faktor mentorainak bejelentésekor derült ki, hogy idén ismét lesz Comet, azóta csak annyit árult el a csatorna, hogy Iszak Eszter lesz az est háziasszonya.

Megosztás Facebookon