Sztárok

Star Academy: minden, amit tudni lehet a műsorról

Új tehetségkutató show indul a TV2-n Star Academy címen, ötvözve a beköltözős valóságshow elemeit a tehetségkutató műsorok zsűris-értékelős rendszerével. A holland formátum már 50 országban sikerrel futott le.

A Star Academy egy olyan tehetségkutató műsor, amelyben 16 énekes beköltözik egy házba, napi rendszerességgel ének-, zene- és táncórákat vesznek, majd minden hét végén egy élő műsorban a nézők és a zsűri eldöntik, kinek ért véget az Akadémia. A győztes 24 millió forinttal és egy lemezszerződéssel a zsebében hagyhatja el a Star Academy-házat.

A műsort Ördög Nóra és Majka vezeti, az énekesek produkcióiról pedig a nézők mellett a négytagú zsűri, Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Vastag Csaba és Király Viktor dönt majd. A Star Academy egy beköltözőshow-val kezdődik augusztus 27-én és 28-án, amikor 10-10 énekes közül választja majd ki a beköltöző tizenhatot a zsűri. A nézők a TV2 Live applikációján keresztül dönthetnek a beköltözőkről, illetve majd a show folyamán a kiesőkről.

A beköltözés után elkezdődik az élet a Star Academy-házban, indulnak az énekórák, a táncleckék és a hangszeres próbák is, ezekről napi összefoglalót láthatunk a TV2-n. Szinte megszokott, hogy egy ilyen nagy produkció kap egy kísérőműsort, nincs ez másként a Star Academyvel sem. A Star Academy Backstage műsorát Miskovits Marci, egy szemtelenül fiatal srác és Nagy Réka, a Topmodell című műsor nyertese vezeti majd.

A versenyzők még nem, de a nézők már szétnézhettek a Star Academy-házban, ahol az elkövetkező heteket töltik majd a bejutott énekesek.

 

Mi is bemutattunk már néhányat a Star Academy versenyzői közül. Például a fiúkat, akiknek a színpadi megjelenés miatt már nem kell aggódniuk, reméljük, énekelni is tudnak. Vagy ott van Bene Barbi, aki önismereti útként gondol a versenyre, vagy Streiffert Hanna, aki Svédországból érkezett, és legszívesebben Beyoncé bőrébe bújna egy napra, ha tehetné. Jemencsik Arnoldot egy ritka betegség legyőzése sarkallta arra, hogy elinduljon, míg Kelemen Laci azért jelentkezett a műsorba, hogy még több lányt fel tudjon csípni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top