TV-sztárok

Palácsik Timi Andy Vajnával csalta Damut?

Sehogy sem stimmelnek a számok Vajna Timi szerelmi vallomásában... Lehet, hogy már sokkal régebb óta együtt van Andy Vajnával?

Mi is írtunk Vajna Timi szerelmi vallomásáról, amit a 3. házassági évfordulója alkalmával tett közzé a Facebookon augusztus 18-án. “7 éve együtt és ma 3. éve házasok” – kezdi a posztban. Mint ahogy a Bors rámutatott, ezzel csak az a gond, hogy a jegyzőkönyv szerint Palácsik Tímeát 2010. november 17-én este erőszakolta meg akkori párja, Damu Roland. Ami három hónap múlva lesz csak hat éve.

Annak idején a Bors a bírósági tárgyalássorozat alatt szúrta ki: Tímea egy idő után Andy Vajna sofőrjével érkezett, majd később azt nyilatkozta, nagyon jó barátok lettek, de 2011 júniusában a HVG-nek még Andy Vajna is azt mondta: szingli, és nincs is ideje párkapcsolatra. Júliusban már együtt bulizott későbbi feleségével, augusztusban pedig elvitte őt magával Amerikába is. Mindennek öt éve, és elvileg még csak baráti és üzleti kapcsolat volt közöttük. Ezt követően szép lassan nyilvánvaló lett: Andy Vajna és Palácsik Timi egy pár, majd 2013 nyarán Antonio Banderas hollywoodi villájában egybe is keltek.

Ha mindez nem pontosan így történt, hanem már korábban összejöttek, Damu Roland tudhatott Palácsik szeretőjének személyéről. “Van egy ember, akinek nagyon nagy hatása van a mai filmgyártásban és televíziózásban, és Palácsik Tímea az ő babája – idézi a lap Damu nyilatkozatát a TV2 Frizbi című műsorából, amit 2011. februárjában tett. – Arra, hogy együtt van egy 66 éves emberrel, csak azt tudom mondani, hogy láttunk már ilyen »érdekmentes« kapcsolatot… Nem érdekel, hogy mi van vele, csak az, hogy hamisan megvádolt, és tönkretette az életemet” – mondta.

A lap kereste az ügyben Vajna Tímeát, de nem érték el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top