TV-sztárok

Bemutatkoztak a TV2 új sztárjai: ők a Star Academy versenyzői

20 fiatal bizonyíthat a TV2 új produkciójában. A Star Academy versenyzői igazán stílusosan mutatkoztak be, és máris vannak kedvencek.

Korábban már kiderült, hogy Ördög Nóra és Majka vezeti majd a Star Academyt, és már bejelentették a zsűritagokat is. 

Stílusos bemutatkozás a TV2 új sztárjaitól: ők a Star Academy versenyzői

Ráadásul egy igazán tehetséges fiatal műsorvezető is bekerült a csapatba: Miskovits Marci a Star Academy Warm-up és Backstage produkciókban bizonyíthat. 

Nem ő az egyetlen fiatal, hiszen  az augusztus 27-én és 28-án induló Star Academy adásaiban húsz fiatal énekes mutathatja meg, hogy helye van a TV2 beköltözős tehetségkutatójában.  A tehetségek sorsa a nézők kezében dől el, a zsűrivel közösen szavazhatnak arról, hogy ki legyen az a tizenhat fiatal, akik megküzdhetnek a 24 millió forintos fődíjért és a lemezszerződésért. Már a beköltözőshow előtt bemutatkoznak a versenyzők, mégpedig igen stílusosan.

A fiatal tehetségeknek a Star Academy zsűrijén túl a nézőket is meg kell győzniük, hiszen a közönség a TV2 ingyenes applikációján keresztül dönt az énekesek sorsáról.

Stílusos bemutatkozás a TV2 új sztárjaitól: ők a Star Academy versenyzői

A két beköltözőshow-ban tíz-tíz énekes áll színpadra. Szombaton a legjobb hat tehetség a műsor végén beköltözik az Akadémiára, a többiek másnapra továbbviszik pontjaikat. Vasárnap az újabb tíz énekes produkciója után kialakult összesített sorrend alapján dől el, ki az a tíz további énekes, aki bejut az Akadémiára.

Stílusos bemutatkozás a TV2 új sztárjaitól: ők a Star Academy versenyzői

Több ezer jelentkező közül került ki az a húsz énekes, akinek bemutatkozására nem kell a Star Academy első adásáig várni: Balog Brigi, Bene Barbara, Budavári Zita, Fazekas Eszter, Gór Nagy Erika, Kátai Lilla, Libor Laura, Pádár Alexandra, Streiffert Hanna, Szőcs Renáta, Hegyi Dávid, Illés Adrián, Jecsmenik Arnold, Kelemen Laci, Kenéz Gábriel, Kertész Iván, Kovács Szabolcs, Ossó Balázs, Rözge Maxim és Szűcs Randy Lukas Graham 7 years című slágerét éneklik első videoklipjükben, amelyben a Star Academy zsűrije is szerepet kapott.

Hamarosan debütál a Star Academy főcímdala is, amelynek zeneszerzője Szabó Zé, szövegírója pedig Molnár Tamás. A “ne csak hallgasd, hanem élj együtt a zenével” alapötletre íródott dal előadója nem más lesz, mint a Rising Star felfedezettje, Freddie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top