TV-sztárok

Mindent felszámol Bujtor István özvegye

Már hét éve annak, hogy elment Bujtor István. Felesége fájdalma azonban mit sem enyhült. Az özvegy a Best magazinnak mesélt arról, most jutott el oda, hogy eladja szeretett tihanyi házukat.

Bujtor István özvegyének gyásza csak most jutott el abba a szakaszba, amikor már képes meghozni az emlékeket érintő döntéseket. A Best magazinnak mesélt arról, hogy úgy döntött, eladja tihanyi házukat.

7 évvel Bujtor István halála után számol fel mindent özvegye

“István halála után három évig még a ruháihoz sem tudtam hozzányúlni. Sokáig nem is mozdítottam el semmilyen tárgyat a helyéről, mindent úgy hagytam, ahogy ő tette oda utoljára. Talán éppen ezért volt az, hogy a tihanyi házunk még mindig túl sok fájdalmat okozott. Bárhová néztem, bármit megérintettem, rá emlékeztetett, és az jutott az eszembe: itt akartuk leélni a nyugdíjas éveinket együtt, boldogan… Így hát nemrég úgy döntöttem, eladom a házat” – mondta Bujtor István özvegye. A teljes interjú a Best magazinban olvasható. 

7 évvel Bujtor István halála után számol fel mindent özvegye

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top