nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
A rákbeteg Shannen Doherty megható képet posztolt

A rákbeteg Shannen Doherty megható képet posztolt

Elképesztő ereje van Shannen Dohertynek, akivel az orvosai nem közöltek jó híreket, mégis hisz abban, hogy legyőzi a rákot.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ezúttal a férjével közös képet posztolt, amelyen ismét köszönetet mondott Kurt Iswarienkónak a rengeteg szeretetért és támogatásért. 

“Szeret engem rózsaszín hajjal is. Áldott vagyok, amiért ilyen erős támaszom van, mint ő, aki minden perccel jobban szeret. Nem tudom elképzelni az életemet nélküle” – írta Shannen Doherty, aki nemrég szörnyű hírt kapott az orvosától.

A rákbeteg Shannen Doherty megható képet posztolt

A vizsgálatok szerint ugyanis tovább terjedt a rák, és már a nyirokcsomójában is találtak daganatot. Ennek ellenére Shannen Doherty nem adja fel, bízik a gyógyulásban, és hálás a sok támogatásért. “Sok erőt ad a rengeteg szeretet, amit kapok, nélkületek nem lennék itt” – mondta a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 sztárja. 

Korábban arról számolt be, hogy milyen nehezére esett megválnia a hajától, de a gyógyulásért mindenre képes. Doherty kopasz fejére pedig rengeteg különböző parókát vásárolt, a legutóbb posztolt rózsaszín haj csak az egyik ilyen darab.

Megosztás Facebookon