TV-sztárok

A rákbeteg Shannen Doherty megható képet posztolt

Elképesztő ereje van Shannen Dohertynek, akivel az orvosai nem közöltek jó híreket, mégis hisz abban, hogy legyőzi a rákot.

Ezúttal a férjével közös képet posztolt, amelyen ismét köszönetet mondott Kurt Iswarienkónak a rengeteg szeretetért és támogatásért. 

“Szeret engem rózsaszín hajjal is. Áldott vagyok, amiért ilyen erős támaszom van, mint ő, aki minden perccel jobban szeret. Nem tudom elképzelni az életemet nélküle” – írta Shannen Doherty, aki nemrég szörnyű hírt kapott az orvosától.

A rákbeteg Shannen Doherty megható képet posztolt

A vizsgálatok szerint ugyanis tovább terjedt a rák, és már a nyirokcsomójában is találtak daganatot. Ennek ellenére Shannen Doherty nem adja fel, bízik a gyógyulásban, és hálás a sok támogatásért. “Sok erőt ad a rengeteg szeretet, amit kapok, nélkületek nem lennék itt” – mondta a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 sztárja. 

Korábban arról számolt be, hogy milyen nehezére esett megválnia a hajától, de a gyógyulásért mindenre képes. Doherty kopasz fejére pedig rengeteg különböző parókát vásárolt, a legutóbb posztolt rózsaszín haj csak az egyik ilyen darab.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top