TV-sztárok

Ezért járja be Európát VV Aurelio

Kiderült Aurelio európai körútjának oka. Mi már meg sem lepődünk...

Aurelio saját bevallása szerint azért kezdett utazgatni Európában, mert mindenkivel tudatnia kell, hogy ősztől újra nyomon követhetjük a villalakók mindennapjait, hiszen indul a Való Világ – Powered by Big Brother… 

“Kicsit bejárom Európát annak örömére, hogy megint én vezetem majd a VV kísérőműsorát. Berlinben működött a hírek terítése, az olaszoknál már kevésbé, de elmutogattam, és a lényeget megértették. Franciául csak néhány szót beszélek, de összerakom, mert nekik is tudniuk kell, hogy kezdődik a VV!” – mesélte a Blikknek Aurelio, aki az olaszoknál érezte magát leginkább otthon. “Már többször jártam az országban, de Rómában még soha. A Colosseum akkora élmény volt, mintha tíz nemi aktuson estem volna át. Imádom az olaszokat, ők is imádtak engem. El is határoztam, ha hazamegyek, akkor beiratkozom egy olasz tanfolyamra, és a tudásomat a műsorban is megcsillogtatom” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top