TV-sztárok

Szörnyű hírt kapott rákjáról Shannen Doherty

Az amerikai színésznő, Shannen Doherty bejelentette, hogy mellrákja már továbbterjedt a nyirokcsomóira. Májusban már eltávolították a egyik mellét.

Sugárkezeléssel és kemoterápiával próbálják gyógyítani Shannen Dohertyt, akinél tavaly márciusban diagnosztizáltak mellrákot.

A Bűbájos boszorkák egyik címszereplőjénél idén májusban került sor egyik melle műtéti eltávolítására, ám most az Entertainment Tonight show-ban arról beszélt, áttéteket találtak a nyirokcsomóiban is.

Az Index  emlékeztet rá, hogy Doherty februárban már Dr. Oz műsorában elmondta, nem tudja, mi lesz a melleivel. “Végtére is ezek csak mellek, nemde? Mármint szeretem őket, hiszen az enyémek és gyönyörűek, de inkább maradok életben, és öregszem meg így a férjemmel, mint hogy meghaljak.”

Két hete a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja a saját közösségi oldalára tett ki arról fotót, amikor leborotválta a haját.

Tudj meg többet a mellrákról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top