nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Mindent rácsra vágunk! – grillezés

Mindent rácsra vágunk! – grillezés

Mert a grillezés egyenlő a barátokkal, kacagással, hűsítő italokkal és a grillen finoman füstölődő étellel. Maga a nagybetűs nyár. Bárhol vagyunk, ha megcsap a grillpác illata, azonnal jön vele a jókedv.
Avatar
Vénusz
f Ajánlom
Mindent rácsra vágunk! – grillezés

Mert ilyenek vagyunk. Amint megjelennek a nyár első sugarai, nyitjuk az ablakot, és költözünk az erkélyre vagy épp a kertbe. És persze visszük magunkkal a konyhát. A grillezés olyan szorosan összeforrott a nyárral, hogy vétek lenne kihagyni. Szerencsére a műfaj van annyira rugalmas, hogy mindenki igényeihez találunk megfelelő receptet, legyen szó családi, baráti vagy épp hétköznapi alkalomról.

Mindent rácsra vágunk! - grillezés

Kezdjük egy klasszikussal, amikor a grillparti baráti esemény. Ilyenkor igazán fontos a menü, hiszen végre itt a lehetőség főzőtudományunk bemutatására. Ha azt akarjuk hallani a barátoktól, hogy “Kérem a receptjét!”, akkor készítsünk pulled porkot, és biztosan el is hangzik majd a dicséret.

De ragyogó szemeket és teli hasakat kisebb erőfeszítéssel is produkálhatunk: A gyerekek kedvence lesz a “Bárcsak sose fogyna el” BBQ csirkeszárny, ráadásul, ha a Vénusz D-vitamin étolajjal készítjük, a vitamin még a fogaiknak és csontjainknak is jót tehet.

Persze van olyan, hogy a nyár is csupa munka, és nincs idő a grillpartira. Ne csüggedjünk, erre is van egy hétköznapi, de annál finomabb “Grillezni is lehet olcsón, gyorsan” recept.

Mindent rácsra vágunk! - grillezés

Érdemes átkattintani további receptekért a venusz.hu-ra, ahol ezen a héten mindent rácsra vágnak, és 8 pompás recepttel készülnek a grillszezon utolsó heteire. Az oldalon ráadásul hetente új témákból válogathattok, például felmerül, hogy mit kezdjünk a konyhában, ha negyven fok van árnyékban? Vagy hogyan csomagoljuk el sulikezdéskor a “nyarat” egy szendvicsbe? Érdemes regisztrálni is, hiszen úgy elmenthetitek a kedvenc receptjeiteket, ráadásul még az ételallergiákat is személyre szabottan jelölik, így segítve az érzékenyek életét. Ha pedig feliratkoztok a hírlevélre, akkor sosem maradtok le az olyan klassz témákról, mint a grillezés!

Megosztás Facebookon