TV-sztárok

Tóth Vera cáfolja a rosszindulatú pletykákat

Tóth Vera nyilatkozott a párja botrányáról, és elmondta a véleményét csak úgy általánosságban a szextárskeresőkről is.

A múlt héten látott napvilágot a hír, miszerint Tóth Vera kedvese jelen van egy szextárskereső oldalon. Az énekesnő so­káig nem szeretett volna megszólalni az ügyben, ám úgy gondolja, véget kell vetnie a rossz­indulatú pletykáknak,

“Abszolút megcáfolnám, hogy a párom társkeresőn vagy szextárskeresőn lenne regisztrálva. A mi kapcsolatunknak a bizalom a mozgatórugója, és ha bármi probléma volt, leültünk, és megbeszéltük. Nos, én nem láttam semmi olyan problémát a kapcsolatunkban, ami indokolta volna, hogy ezt tegye a párom.Teljesen megbízom Ádámban. Azt gondolom, ma már bárki tud szerezni képeket a közösségi oldalakról, én is szoktam róla fotót posztolni, így nem nehéz létrehozni egy hamis profilt. Ádám kommunikációs szakember, és tisztában van vele, hogy ilyet még akkor sem csinálhatna, ha komolyan megfordult volna a fejében, hogy regisztrál egy ilyen oldalra, hiszen pontosan tudja, hogy a barátnője híres ember, így hamar kiderülne, ha tilosban járna” – magyarázta a  Blikknek Tóth Vera, aki azt is hozzátette, szerinte nem csak egy célja lehet, ha valaki regisztrál egy ilyen oldalra. “Nem hiszem el, amit állítanak, de ha így is lenne, az a mi dolgunk, illetve én nem akadnék ki ennyire, ha regisztrálna egy ilyen társkeresőre. Az ilyen oldalakat rengetegen használják nemcsak ismerkedésre, kíváncsiságból is letöltik ezt az alkalmazást, nem feltétlenül hűtlenség céljából regisztrálnak… Persze lehet rám mondani, hogy naiv vagyok, de nálunk annyira a szeretet és megértés uralkodik a kapcsolatunkban, hogy nem hinném, hogy Ádám ilyen sumákolásba belemenne” – mondta a kockázatos műtéten áteső Tóth Vera.

Tóth Vera cáfolja a rosszindulatú pletykákat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top