TV-sztárok

Gál Petra váltja Szabó Zsófit a Story Extra műsorvezetői székében

Ma estétől már nem Szabó Zsófi vezeti a Story Extra című műsort az RTL Klubnál. A Fókusz riportere, Gál Petra a nyáron helyettesíti a színésznőt.

Új szerepet kapott a Fókusz riportere, Gál Petra az RTL Klubnál, aki a nyári időszakban Szabó Zsófit, a Story Extra műsorvezetőjét helyettesíti.

Petra négy és fél éve dolgozik az RTL Klubnál. Miután megszerezte a szükséges szerkesztői és riporteri tapasztalatokat, a Fókusz csapatának egyik legszínesebb munkatársa lett. Nemcsak olyan világsztárokkal készített interjút, mint David Beckham, de nevéhez számtalan oknyomozó riport is fűződik. Munkáját 2015 szeptemberében Fenntarthatósági Sajtódíjjal is jutalmazták.

Gál Petra a nyári időszakban új kihívások elé néz, ezúttal a Story Extra műsorvezetőjeként is kipróbálhatja magát. “Az újságírás már kisgyerekként is az életem része volt, alsós koromban suliújságot szerkesztettem egyedül, felvettem az első kezdetleges riportjaimat diktafonnal, később pedig az iskolatévében szerkesztettem és olvastam fel híreket. Nagyon örülök és persze izgalommal várom, hogy műsorvezetőként is kipróbálhassam magam” – árulta el Petra, akit a nézők hétfőn 17:25-től láthatnak először a Story Extrában.

Gál Petra és Szabó Zsófi
Gál Petra és Szabó Zsófi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top