TV-sztárok

Gáspár Laci szobafestő lett

Alig egy hónap, és megszületik a legújabb Gáspár baba. Mivel Laci megunta, hogy az építőipari vállalkozókra folyton várni kell, maga vette kézbe a dolgokat.

A X-Faktor mentora veszettül várja harmadik gyermeke érkezését, akinek maga festi ki a szobáját. “Fiús szobát csinálok, a falak pirosak és feketék lesznek, és rajtkockákat is festettem” – magyarázta az énekes.

Gáspár Laci elmesélte, hogy kétgyerekes apaként már rutinos, ez vonatkozik a gyereknevelésre és a gyerekszoba színének kiválasztására is. Nagyobbik fiánál, az ötéves Lacikánál például mellényúlt. “Gyorsan megunta, hogy nagyon babás szobája volt, és hamar át kellett alakítani  – mesélte a hatodik lemezére készülő zenész, aki nem véletlenül nem hív a házhoz szakembereket. – Nincs nekem időm megvárni őket! Mindegyik azt mondja, majd két hét múlva. Én viszont szeretem kézben tartani a dolgaimat. Ha van időm, ecsetet ragadok, vagy összeszerelek egy bútort.”

A zenész a felújítás közepette stúdiózik, koncertezik és mentorkodik.

Gáspár Laci állítja, hogy a lánya, a 13 éves Mirjam a legnagyobb kritikusa.

Nyári sláger:

(via Borsonline)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top