nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Visszatér a képernyőre Gajdos Tamás

Visszatér a képernyőre Gajdos Tamás

Visszatér az ATV-re a csatorna 3 évvel ezelőtt kirúgott híradósa, Gajdos Tamás. A népszerű tévést – aki korábban a Szerencsekerék című műsort vezette – ismét a Híradóban láthatjuk viszont.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Közel három év kihagyás után visszatér az ATV képernyőjére Gajdos Tamás. A tévés szakember – aki heti váltásban vezeti majd a reggeli, illetve az esti híradókat – július 4-én kezdi meg a munkát.

“Örülök, hogy hétfőtől újra én szólhatok a hírekről, és várom a közös munkát a régi kollégákkal” – árulta el Gajdos Tamás.

Visszatér a képernyőre Gajdos Tamás

A népszerű tévést 2013-ban azért küldte el a csatorna, mert elfeledkezett róla, hogy kollégáját kéne helyettesíteni, és némi késéssel ékezett a stúdióba, ezért az esti Híradó csak néhány perc késéssel került adásba, ezt pedig a csatorna vezetői nem nézték jó szemmel.

(via)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon