TV-sztárok

Maradj talpon! – feljelentette a műsort a forgatáson meghalt nő élettársa

Rendőrségi vizsgálatot kér a Maradj talpon! műsor forgatása közben meghalt nő élettársa. Boda Sándor úgy gondolja, 32 éves párja gondatlanság miatt halt meg.

A 32 éves Dobos Kinga statisztaként vett részt a Gundel Takács Gábor nevével fémjel­zett, Maradj talpon! című vetélkedőműsor 2015. szeptember 22-i forgatási napján. A nő az egyik szünetben rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt.

Élettársa, Boda Sándor ugyancsak statisztaként vett részt a halálesettel járó forgatáson, úgy gondolja, a cukorbeteg Kinga az inzulin hiánya miatt hunyt el. A fiatal nőért előbb esetkocsi, majd mentőhelikopter érkezett a helyszínre, de sem a forgatáson jelen lévő egészségügyi személyzetnél, sem a mentőknél nem volt inzulin. Sándor emiatt az ÁNTSZ-nél tett bejelentést, amelynek vizsgálata lezárult. A hivatal az ügyet lezárta azzal, hogy a segítségnyújtásban részt vevők a szakmai szabályokat nem sértették meg.

Sándor az Emberi Erőforrás Minisztériumának határozatát követően végső elkeseredésében a rendőrséghez fordult. Május 30-án tett feljelentést foglalkozás körében elkövetett halált okozó tevékenység ügyében. A Borsnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette a feljelentés té­nyét, de a halálesettel kapcsolatban egyelőre nem indult eljárás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top