TV-sztárok

Nemi erőszak miatt repül az Eb-ről a spanyolok sztárja

A spanyol válogatott hazaküldi kezdő kapusát az Eb 2016 kezdetén. David De Gea ellen nemi erőszak a vád: 2012-ben két társával erőszakolt meg egy nőt.

David De Gea számára rövid lesz a foci Eb 2016. Szinte bizonyosan kiteszik a keretből, miután nemi erőszak árnya vetül rá: 2012-ben csapattársával Iscóval, valamint az Atletico Bilbao támadójával, Iker Muniainnal közösen erőszakolt meg egy nőt.

Nemi erőszak miatt repül az Eb-ről a spanyolok sztárja

Egy áprilisban őrizetbe vett spanyol pornófilmes, Ignacio Allende Fernandez alias Torbe nemrégen beszélt a rendőröknek a négy évvel ezelőtti erőszakról. Eszerint a korábbi U21-es válogatott Iker Muniain, Isco és De Gea 2012-ben erőszakolt meg egy nőt, ráadásul a kapus volt az, aki szóban és tettleg próbálta rávenni a nőt a közösülésre.

A hivatalos rendőrségi jelentésben Muniain és De Gea neve szerepel, Isco részvétele a bűncselekményben egyelőre nincs bizonyítva. De Gea szinte biztosan kikerül, nemhogy a kezdőből, de a válogatottból is, bár ezt egyelőre nem jelentették be hivatalosan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top