TV-sztárok

Tücsi bikinis testétől még a szivárvány is előbújik

Főleg ha slaggal is rásegít egy keveset. A műsorvezető elmondta, hogy mit szeret a nyárban, és hogy miért vesz egy raklapnyi bikinit minden szezonban.

A Sláger TV műsorvezetője szeret kihívón öltözködni, elég felidézni a legutóbbi vele kapcsolatos hírünket: Tücsi szexi ruhája kiverte a biztosítékot.

Előbbi írás áprilisi, azóta viszont beköszöntött a nyár, aminek a képernyős is örül. A Sláger TV közleménye szerint Tücsi és Pordán Petra, a Halló, Angyalok! háziasszonyai izgatottan készülnek a nyárra. A szexi bikiniket már beszerezték, és teljes gőzzel tervezgetik utazásaikat is. Tücsi például így: 

Tücsi bikinis testétől még a szivárvány is előbújik

Tücsi egyébként el sem tudja képzelni a nyarat fesztiválok nélkül, most viszont strandkellékek vásárlásával hangol a nyárra. “A parton érzem jól magam. Imádok nyáron fesztiválozni, sportolni és süttetni magam a strandon, de egyszer komoly napszúrást kaptam, ezért mindig odafigyelek, hogy ez ne forduljon elő újra” – árulta el Tücsi, aki nemcsak a Sláger TV képernyőjén igyekszik a legdivatosabb ruháit megmutatni, hanem a vízparton is. Valahogy így:

Tücsi bikinis testétől még a szivárvány is előbújik

“Már legalább tíz bikinit beszereztem a szezonra, de ahogyan magamat ismerem, ez még nem a végleges szám. A megfelelő kiegészítőkre is különös figyelmet fordítok: nagy kedvencem a kalap” – mesélt Tücsi a vásárlási szokásairól. Végezetül megmutatjuk a szivárványos-bikinis képet.

Tücsi bikinis testétől még a szivárvány is előbújik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top