TV-sztárok

Megjelent Hevesi Tamás felesége

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás igazán jól szerepeltek a Nagy Duettben. Kiderült, mi tette a legboldogabbá az énekest a döntőben.

Hevesi Tamás és Kulcsár Edina bekerültek a döntőbe, de nem nyerték meg A Nagy Duettet. Ennek ellenére Hevesi Tamás elégedett a teljesítményükkel. “Eszméletlenül örülök, hogy Edina lett a duettpartnerem. Hihetetlenül jó mester és tanítvány kapcsolat alakult ki köztünk. Teljesen egy hullámhosszon voltunk. Soha egy hangos szó, vita nem volt köztünk, hallgatott rám mindenben. Edina amellett, hogy csodaszép, vagány, bevállalós lány is. Nem volt olyan ötlet, amire nemet mondott volna. Nagyon összebarátkoztunk, sokat nevettünk a próbák alatt” – mondta.

 Nagy dolog lehet a világ egyik legszebb lányával duettezni 9 héten át, de Hevesi Tamás akkor örült a legjobban, amikor, a széria alatt először, a felesége is elkísérte a stúdióba, hogy élőben drukkoljon a férjének a döntőben. Hevesi Kriszta az első sorból nézte végig a műsort. Ez rendkívül ritka, mert nem szoktak együtt mutatkozni nyilvános rendezvényeken – írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top