TV-sztárok

Megvan, ki lesz Gönczi helyett a Tényekben

Gönczi Gábor szabadságra megy, és a TV2 jelenlegi legnagyobb showmanje ugrik be a helyére, hogy Marsi Anikóval levezényelje az esti hírműsort.

Hétfő estétől a Nagy Duett nyertes párosának híradós fele, Pachmann Péter helyettesíti Gönczi Gábort, akinek párján egyre inkább meglátszik, hogy gyereket vár. Pachmann így kénytelen visszabújni eredeti szerepkörébe, de örül, hogy ez emberek már másképpen néznek rá, hiszen 20 év után megkapta azt a szeretetet, amire vágyott. “Remélem, mostantól nem leszek az a mogorva alak, akinek az emberek eddig tartottak, hanem emlékeznek majd arra is, hogy ennek a pasinak van egy másik oldala is” – mondta hétfőn a műsorvezető.

Marsi Anikó jelenlegi társa régi szakmás, sokak szerint a legjobb orgánumú híradós. Tegnap este óta tehát így fest a Tények:

Megvan Gönczi váltótársa a Tényekben

A TV2-től megtudtuk, hogy “a Tények hétköznap esti adásaiban másfél hétig Pachmann Péter helyettesíti Gönczi Gábort, aki szabadságát tölti. Marsi Anikó Péter tizedik műsorvezetőtársa lesz a TV2 hírműsorában.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top